Tot cu homosexuali

Guest post by Adina 

Am primit comentariul de mai jos, in urma acestui post: https://mihaivasilescublog.wordpress.com/2013/02/26/to-be-or-not-to-be-gay/

Mda, pentru mine, ca traiesc in Statele Unite asta e un subiect serios. Administratia Obama e nevoita sa apeleze la Curtea Suprema pentru a razbi cu legea asta. Pentru ca in momentul de fata in Statele Unite numai in noua state e legala aceasta casatorie. Si nu e vorba numai de biserica, pentru ca nu e biserica (or religia) singura care impune limite. Asta ar insemna ca ateii sa nu aiba nicio limita. Insa mai sunt si limite educationale, morale, de bun-simt. Simtamintele care ma incearca atunci cand vad o parada gay – acel circ mai mult sau mai putin grotesc, barbati dezbracati ori travestiti lingandu-se cu miscari lascive, zbierand ca sunt normali si vor drepturi – nu au radacini in vreo orientare fanatico-religioasa. Au radacini in normalitate si bun simt. Dar traim vremuri in care sa fii “politically correct” e mai important decat orice. Daca nu ma insel Europa sta destul de binisor cu legalizarea casatoriilor gay, cred ca se misca mai repede decat Statele Unite.
Tolerance is the virtue of believing in nothing. Zic si eu, inca am voie… 🙂

 

Cam asta e: cititorii mei „e” mai talentati ca mine.

2 gânduri despre &8222;Tot cu homosexuali&8221;

  1. Asta nu am inteles niciodata la ”astia” gay, de ce trebuie sa blocheze strazi intregi, pe care ei sa se zbenguie si sa agite atita. Ar fi frumos din partea noastra, a celor heterosexuali, sa facem si noi contramanifestatii..parade hetero :))

  2. Pingback: Satana (Nea Piti)…vazut de C.V.T. | mihai vasilescu's blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s