Ce tampenie…

     Mai tineti minte episodul din Seinfeld (care l-ati urmarit), cand Jerry se trezeste noaptea si-si noteaza in graba, pe un servetel, o idee pentru  a doua zi ? Rade satisfacut si se culca la loc. Iar cand se da jos din pat dimineata, vede cuvintele pe care le notase, dar nu reuseste sa-si aduca aminte care a fost ideea. Sa mor eu, daca nu mi s-a intamplat la fel. M-am trezit azi-noapte super satisfacut. Radeam singur de ideea care imi venise. Am notat in telefon si m-am culcat la loc, mega-multumit. Abia asteptam sa v-o scriu aici.

De azi dimineata ma chinui sa-mi dau seama ce dracu’ idee imi venise. M-am sucit, m-am rasucit. Nu-mi aduc aminte sa ma pici cu ceara. Nu stiu sa fac screen-shot la telefon, dar l-am pozat cu altul si am pus aici. Pentru cine nu intelege, scrie asa: „jidani, benzina, 10c”. Si ma chinuie tampenia asta, de-mi vine sa ma urc pe pereti. Daca-mi spune cineva ce am vrut sa zic, primul meu nepot o sa-i poarte numele.

Frate, ce zi idioata! Dupa ce ca-i Luni, sa mi se mai intample si faza asta de „cacaolu ciklet cremali” (ca sa nu zic „cacat”)! 😦

mihai_vasilescu-screen

7 gânduri despre &8222;Ce tampenie…&8221;

  1. Destul de greu de descifrat ideea ta…. Oare era ceva legat de Israel???

  2. Cred ca e vorba de combaterea daunatorilor la culturile de foioase! 😉

  3. E f usor: Jidanii o sa cucereasca Venezuela si o sa faca benzina 10 centi (benzina e 4 centi acum), deci o sa faca munti de bani pe spinarea saracilor discipoli ai lui Chavez

  4. ceva cu zgarcenia jidanilor, care alimenteaza cu benzina putina, 10 centilitri

    • @ioanai, nu. iti dai seama ca n-am mai identificat niciodata. Foarte vag imi aduc aminte de un vis in care ma plimbam pe strada si din fata veneau trei jidani. Scuze, evrei. Dar atat. De aici e totul blank.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s