I’m back, bitches!!!

Dap, m-am intors. Nici eu nu stiu cum am reusit, dupa tot ce mi s-a intamplat, dar uite-ma ca sunt din nou cu voi.

Stiu ca ati fost cativa de pe aici ingrijorati de soarta mea. Asa ca, special pentru ei (dar nu numai), voi povesti pe scurt prin ce am trecut. Tineti-va bine!

Fratilor, am fost rapit de extraterestrii. Stiu ca nu va vine sa credeti (ce, mie mi-ar veni?) dar chiar asa s-a intamplat. Intr-una din serile cand ma duceam spre casa, am simtit cum masina mea pierde contactul cu asfaltul si n-am mai putut s-o controlez. Pe cand se inalta, stiu ca am mai apucat sa gandesc : “ce tare, de-acum am scapat de aglomeratia de pe Magheru”. Nu de alta, dar n-are cum sa te mai sperie un banal zbor cu autoturismul din dotare, cand vezi coada aia neintrerupta de masini stationare, careia bucurestenii obisnuiesc sa-i spuna trafic.

Asadar, ma bucuram cu spor ca am scapat de semafoare si de-acum ma va ghida turnul de control de la Baneasa, cand am mai apucat sa vad nava mama si am simtit cum am trecut in alta dimensiune.

mihai_vasilescu_et

sursa foto

Desigur, tot ce ati citit mai sus are o vaga legatura cu realitatea. Am avut cateva motive personale pentru care am fost absent in aceasta perioada. S-au rezolvat si acum revin printre voi, ca sa va fac cafeaua aia de dimineata mai dulce sau mai amara, dupa gust.

15 gânduri despre &8222;I’m back, bitches!!!&8221;

  1. Bine ai revenit! sa nu mai dispari ca magarul in ceata iar! orice are o solutie! mai putin moartea – deocamdata….asa ca nu te mai lasa coplesit de nimic!

  2. pana ai revenit tu, m-am apucat e scris eu. tot pe wordpress, theblindsideofme e blogul. asta pentru ca tot mi-ai spus la un moment dat sa o fac. te citesc cu mare placere si cand ai luat o pauza chiar mi-au lipsit postarile tale. bine ai revenit!

  3. Ei bine, bine ai revenit Misu!! Astept sa citesc….:)

  4. Salut, tot cu masina te-ai intors? Si tot pe Magheru? Macar ti-au facut plinul si ceva in plus? Ca pe aici s-a cam scumpit!

  5. Partenere, iar aflu de pe la altii! Cand mergem la notar?

  6. Pingback: Invidie colegiala si… pamanteana… by Ana R | mihai vasilescu blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s