Disappointment

Stiti voi senzatia aia pe care o ai cand te dai peste cap sa-ti iasa bine de tot, trebusoara pe care te-ai apucat s-o faci? Si daca mai ai si spectatori pe margine, cu atat ai vrea sa-ti iasa cat mai bine si sa impresionezi pe toata lumea! O stiti?

Si mai cunoasteti si sentimentul pe care il ai cand crezi ca toate ti-au iesit beton, ca te-ai chinuit ceva, dar macar nu a fost in zadar si acum ar cam fi cazul sa culegi laurii? Il stiti?

Iar cand credeai ca tot ce mai ai de facut este sa stai la pozat, pentru statuie, sa te uiti cum vine unul care te ignora suveran (pe tine si toate eforturile tale) si din „poignet” asa iti fura toata gloria. Pai nu-ti vine sa-i futi mamitica ei de viata si anume in partea dorsala?

Eu cred ca cam asa s-a simtit si roller-ul asta pe care il filmam in Hyde Park, cand a trecut pe langa el ala cu bicicleta. Urmariti, va rog, pana la capat:

2 gânduri despre &8222;Disappointment&8221;

  1. Daca astazi e o zi grea pentru tine, sau treci printr-o perioada grea, si speranta aproape ca te-a parasit, daca nimeni nu e langa tine si ti-e greu, te rog, drag prieten, sa alergi la Domnul Isus, Fiul lui Dumnezeu. La El gasesti iertare, speranta, bucuria de a trai si fericire adevarata…
    El e singurul care ramane cand toate celelalte se duc. Si El iti va fi un prieten adevarat, cum niciun om nu iti poate fi.
    Te rog, da la o parte orice piedica si vino la Isus! http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

    • @Evanghelic, fratiware, ca sa zic asa, cred ca ai gresit un pic (dar un pic de tot adresa). Poate arunci un ochi, dar mai aprofundat asa, pe blogul meu (da un search dupa „popi” sau „biserica”) si te lamuresti ca esti olecuta pe langa drum. Numa’ zic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s