Fă, Nuţi, şi te rugasem s-o laşi în căcat

Pe bune, cât de departe poţi să împingi penibilul? Hai că pe aia cu salamul Victoria am fost la un pas s-o înţeleg. Dar lălăiala asta sinistră mi-a ridicat părul de pe mâini. Chiar aşa de jos ai ajuns, că eşti în stare de orice, pentru nişte amărâte de potenţiale voturi?

Pentru că, să stii, dacă te-am văzut behăind la televizor, asta nu înseamnă că o să te şi votez. Şi stii de ce? Pentru că nu te cred, fă Nuţi. În continuare nu esti de „acolo”. Te strofoci să pari de-a mea şi cu cât o faci mai tare, cu atât iti iese mai puţin.

Dar nu-i nimic, tu prostituează-te in continuare in toate felurile. Aştept cu nerăbdare să apari intr-un video chat, lejer pornache. Pentru că a luat amploare mare fenomenul, nu mai este o nişa chiar de neglijat. Şi fetele alea ar vota şi ele, dar nu prea ştiu cu cine. Păi îţi dai seama câte voturi ţi-ar aduce nişte titluri de genul „n-ai să crezi ce îi face Elena Udrea unui negru urias” sau „video explicit cu blonda lui Băse”? Hai ca am prieteni care, nu ştiu de ce, te consideră MILF. Profită de şansa asta şi arată-le tu, fă Nuţi!

18 gânduri despre &8222;Fă, Nuţi, şi te rugasem s-o laşi în căcat&8221;

  1. M-a pus naiba sa dau play… Mi-a zgariat timpanele 🙂

  2. Nuuuuuuu, asta e mai tare ca sabia lu Zorro,pistolu lu Bruce si muschii lu Stalone,ce sa mai nene…nu stiam cu cine sa votez acum sunt sigur…Elena forever….da eu zic sa pornim o campanie ” salam presedinte” apoi numele il alege fiecare, Victoria,de Sibiu, s.a.m.d. si uite din cauza asta sau sinucis ultimii trubaduri…..

  3. Sa-mi bag pwla mie-mi place Nuti de ma cac pe mine. Nu vrei sa stii ce i-as face daca as avea ocazia.

  4. Vad ca s-a invechit aia cu roamanul e nascut poet. In tara asta toti sunt cantareti. Penibil.

  5. Taman am mai vazut una cu ea la tv. Isi proba o geanta intr-un magazin si era inconjurata de fane (nu ala de la scularie ca nu-i de nasul ei, ci de niste tute). Imi zice Danuta ca alea i-au zis lui nutzi ca e „modela lor” 😀

  6. Mihai, lăsând execrabila interpretare la o parte, versurile par mișto. Ai idee ce melodie e? 🙂

  7. Obisnuia sa-mi fie simpatica, insa daca faza cu salamul treaca-mearga, asta cu cantatul mi-a pus capac! Stii ca n-ai voce si grohai mai ceva ca un porc, lasa-te de incercari de acest fel! Canta cand esti sub dus, dar nu ne teroriza pe noi, nu pot sa-mi dau seama cu ce i-a gresit auzul meu, de a fost asa aspru pedepsit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s