Care şi decât

De scris am mai scris, despre cum le siluim in fel si chip pe „care” si pe „decat”. Ma gandesc ca poate cu imagini o sa aiba alt impact. Nu am mari sperante, dar macar mi-am facut datoria. Decat datoria…

20 de gânduri despre &8222;Care şi decât&8221;

  1. Stii ce este cel mai trist? Multi dintre cei care le folosesc gresit, daca sunt intrebati nici macar nu-si dau seama ce au gresit.

  2. Sunt curios cum o sa arate gramatica limbii romane peste 15-20 de ani. Care se tot „adapteaza” la vorbirea curenta.

  3. Mai Mihai, mi-ai trezit niste amintiri. Acum cetiva ani eram intr-o sedinta cu toti colegii mei de la vremea aia. Sefa noastra ne vorbea si la un moment dat a scapat un „care trebuie sa le atingeti”. M-a luat gura pe dinainte si am zis tare „pe care trebuie sa le atingeti”. Femeia nu a uitat niciodata si pana in ziua cand am plecat de acolo mi-a facut viata amara.

  4. Nu stiu daca ati remarcat dar multi dintre cei care vorbesc incorect limba romana o umplu de englezisme. Celebra rom-gleza.

  5. Tipu’ cu ochelari de la inceputul clipului joaca foarte bine.

  6. Ba, tocmai ma uit la Digi unde e invitata si Pipidi aia sau cum o chema-o. Baga niste „ca care” intelectuala de n-are treaba. BasCA CA la ea „indicatie” e acelasi lucru cu „indiciu”. Pai, in putza satului, daca la entelectualii de serviciu se-ntampla d-astea, ce dracu’ sa ceri pulimii? Ia un piramidon si nu te mai stresa … 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s