Ce faci Edi, ce-ai la gură?

Mereu mi-a fost ciudă pe modul cum joacă, in filme sau reclame, copiii de „afară”. Pur si simplu sunt naturali si îi cred, mă conving. Pe când aştia micii de la noi par atât de nenaturali, că uneori nici nu mă mai pot uita la respectivul film sau spot publicitar. De jenă.

Rar de tot, nici nu-mi aduc aminte acum când s-a întamplat ultima oară, am văzut si de-ai noştri reusind sa mă facă sa-i cred. În rest, se chinuie groaznic sa-şi recite textul învatat pe de rost.

Ia fiţi atenţi la spotul de mai jos. Habar nu am dacă e ceva spontan sau regizat, pentru ca puştiulică ăla joacă demenţial. M-am uitat de cel puţin cinşpe ori la el.

Faceţi abstracţie de faptul că este o reclamă la Telekom, de care cred ca sunteţi sătui până peste cap şi uitaţi-vă la pici. E tare de tot.

14 gânduri despre &8222;Ce faci Edi, ce-ai la gură?&8221;

  1. da, si eu l-am remarcat: n-am nimic!
    si cred ca in aceeasi campanie…imi place uimirea sincera a bunicai Moga.

  2. nici nu stiu daca as fi putut explica mai bine observatiile tale.sunt de parere ca spotul e de fapt un homemade video si nici de acum un spot publicitar.reactia lui e edi e pur si simplu geniala. asa ceva nu poti sa reproduci.

  3. Cum se poate găsi reclama pe YouTube ce titlu are ….Ms!

  4. Care e ultimul cuvant pe care il pronunta Edi?

  5. Cea mai buna reclama din seria Telekom, au avut o idee foarte buna cu acest tip de reclame. Ma amuz de fiecare data cand o vizionez, modul in care pustiul isi joaca rolul e perfect. Merita Oscarul…

  6. wow!ce mirat este el !!!!!!!!!!!!!

  7. Este superb pustiul.Am tot cautat imagini cu el ca sa-l vad mai bine pt ca imi place mult de tot. As vrea sa stiu cine si de unde este. Cea mai frumoasa reclama datotorita lui Edi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s