S-a terminat, ne reîntoarcem toţi la natura

Cam asta a fost, dragii mei. Asa incepe tot. Acesta este semnalul ca, usor-usor, cercul se va inchide si incepem sa ne intoarcem cu totii la valorile primare, la baza piramidei nevoilor umane (Maslow saracul, stia el ce stia). Papa, caca, apă si câte un futai din cand in cand, cam la asta se va reduce totul. Primul pas a fost facut, dupa cum se poate observa din anuntul de mai jos.

Cu ajutorul caruia, un pionier al acestei tendinte incearca sa-si schimbe laptopul pe un porc.

mihai_vasilescu_laptop_porc

Un Fujitsu Siemens, pentru 800-100 kilograme de carne in viu, inseamna ca apogeul a tot ceea ce a insemnat stiinta si tehnica pentru omenire a fost atins. Oferta a aparut relativ devreme, in Noiembrie. Sunt convins ca, pana la Craciun, reactualizarea anuntului mai reduce din pretentiile proprietarului de laptop, care o sa-l ofere si pe un godacel de 30-40 de kilograme.

De-aici incolo acesta este viitorul. Vor zbarnai site-urile de gen.

Cedez tableta de 10” cu Android si 3G, pentru miel. Gata belit.

Schimb iphone 5S pe curcan alb. Exclus crescatorie.

Ofer drepturile de administrare pentru pagina de facebook cu 15000 de fani, contra doi pui. De tara.

Si sa ne fereasca al de sus de dezlegarea la peste. Ca se vor cumpara pastravii si crapii numai cu valuta forte, produsa in Silicon Valley.

Ca sa nu mai vorbim ca, de acum inainte, strategiile de marketing ale marilor producatori vor tine seama de acest aspect. Pai a crapat pipota in aia de la Lenovo sau Toshiba cand au vazut anuntul. S-a lasat cu sedinte de strategie pana in creierii noptii. Diagrame, bugete, analize, stimularea echipei. Au facut tot ce-a tinut de ei ca sa nu mai existe nimeni care sa nu vrea sa-si schimbe notebook-ul pe carne, lapte, branza, oua.

Din spate vine tare de tot si Sony, cu un Vaio pentru care se accepta bonuri. De masa.

12 gânduri despre &8222;S-a terminat, ne reîntoarcem toţi la natura&8221;

  1. Doresc sa cumpar acest blog. Ofer caltabos, lebar si 2 metri de carnati de casa. Bonus senzational: abonament pe viata la newsletter-ul Green Peace. :))))

  2. Spamul cu „mărire penis” nu va fi bătut decât de „lărgire anus”. Am zis.:-)

  3. Deci…cu un laptop, un smartphone, o tabletă, un frigider și un cuptor cu microunde…îmi pot face fermă. Cine are nevoie de fonduri europene ?!?

  4. De melci. Fa-ti ferma de melci. Ofer consultanta :))

  5. Adio Kent si cafeluta, ma-ntorc la cal si la caruta!

  6. Hai sa-ti zic ca demult, cand eram mai tanar, era pe dealul Dabagaului, cum urci de la Turda spre Cluj o curva care accepta orice moneda : daca n-aveai bani, lua si bonuri, dar exceptional era ca lua si motorina, avea o cosmelie aproape de sosea unde doritorii duceau canistrele de motorina.Apropo de articol, daca-ti da un laptop virusat, il futi si ii dai la schimb un porc cu trichineloza?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s