Prostul strigă „proştii”

N-am susţinut niciodată că sunt perfect. Sau vreo inteligenţă sclipitoare. Ori vreun geniu din ăla care te face să te duci să-ţi plângi nimicnicia în pernă, când deschide gura şi începe a glăsui. Da, îmi merge cât de cât capul, fără să dau pe dinafară. Pe lângă asta, măcar ştiu să scriu şi să vorbesc corect româneşte.

De altfel, aţi observat că şi pe blog la mine nu o să găsiţi subiecte vitale pentru soarta omenirii. Nu tratez problema găndurilor (ce sunt, de unde vin şi unde se duc), nici cum se poate obţine energie alternativă din zeamă de roşcove şi flegmă de pinguin. Există specialişti pentru orice domeniu, aşa că-i lăsăm să-si faca treaba. Aici doar încerc sa scriu în felul în care mi-ar plăcea chiar mie să citesc. Şi în modul ăsta să vă mai descreţesc frunţile.

Atunci, cum pula mea să nu mă enervez când văd căte un cretin care vine să… nu ştiu să ce. Staţi că vă arăt imediat.

Am publicat articolul lui upprann şi pe pagina mea de facebook. Iar pulă mica ăsta de mai jos a considerat că ar fi cool să-mi dea o scurtă muiţă. Ceva delicat aşa, cât să simt că mi-o trece pe la bot, dar nu mi-o înfige şi în amigdale. El e doar finuţ şi ţine să mă avertizeze. Ce anume, numai el ştie. Că s-a luat de mine nu ar fi neapărat ceva nasol. Atâta vreme cât îţi expui părerile în spaţiul public, trebuie să-ţi asumi că vor fi destui şi din cei care te vor regula cum pot şi pe unde pot. Nici măcar nu am pretenţia sa fie toată lumea de acord cu ceea ce scriu eu sau sa-mi împartaşească ideile. Ar fi chiar plictisitor.

Prin urmare, critica este binevenită si poate duce la lucruri bune. Dar nu de la tâmpiţi. Nu vii să-mi faci mie un mic sexuleţ oral, câtă vreme tu pui virgulă între subiect şi predicat. Nu când, la tine pe profil, share-uieşti cu spor postări de-ale maestrului Poptămaş. Pentru că, in acest caz, nu numai ca nu voi lua în considerare opinia ta, dar te şi fut în gură in secunda doi.

Ceea ce am şi executat. Să vă fie de bine, domnu’ Caius Muresan.

mihai_vasilescu_comentariu

79 de gânduri despre &8222;Prostul strigă „proştii”&8221;

 1. unyy yesthe Jmekhery, mai ales „Martorii lu’ Flocacatamas”…

 2. Nu stiu ce te miri atat. In Romania aruncatul cu cacat este sport national.

 3. Ar trebui sa fii fericit. Daca nu ai hateri, nu existi. 😉

 4. Ca sa vedem partea buna a lucrurilor, nenii de genul lui Caius ne dau noua materie prima. Multumim domnu’ Cacaius! 🙂

 5. Caius…si numele ii suna a poponar cu puta mica

 6. Caius asta e cel mai destept dintre prosti. Adica am vazut altii care se prezinta mai rau. Asta macar stie sa scrie.

 7. Ai scris mult prea mult. Daca vroiai sa inteleaga si Caius ce-ai spus trebuia sa fii mult mai scurt. Ajungea un „mortii ma-tii”.

 8. Mihai,daca se exprima in versuri eram toti fericiti.Critica unui ignorant poate duce(uneori)la cele mai solide prietenii.Nu se stie niciodata.

 9. Ce tatuaj ? Are si asta tatuajul lui Terente ?

 10. lasa Upprann mai bine ca n-ai auzit le Velea,oricum n-ai pierdut nimic.

 11. Sigur e rudă cu Velea :)) Asta-i România 🙂

 12. Mare e gradina lui Dumnezeu si multi nebuni,pardon Prosti sar gardul! 😀

 13. Da’ ce virgula lui,o pune unde vrea.Baiatu’ e dotat,are spatele lat,bani cacalau si isi baga pula-n ea de punctuatie.Cred ca n-ati inteles mesajul.Pauza de virgula vine sa ne-ntareasca convingerea ca dumnezeu exista,dar numai cu el.Sic!

 14. Ala nu-i prost.Ii corect politic.

 15. @mihai, eu cred ca este vina lui upprann! El a inceput primul, cu acel articol, de i-a desfacut baierile mintii acelui domn! Si din cauza lui upprann te-a „lovit” acel domn, „domnu’ Caius” sa-l numim, cu tot ce-a avut mai bun!

 16. Treaba e ca : asa cum ”every single Jedi is now an enemy of the republic”/asa si fiecare om care stapaneste gramatica este un inamic al prostilor agramati si orgoliosi…

 17. Fiecare muieste in felul sau. Gramatical corect sau nu, te-a muit. Lasa ca prea multe laude ti s-ar urca la cap. Bravo Caius, mai da-i :))

 18. Imi place la maxim stilul tau direct si explicit! Poate ca daca am fi cu totii la fel de asumati am putea trai intr-o lume mai sincera si implicit mai buna!

 19. :)) Nici pana la ora actuala nu te-ai obisnuit cu cei care au facut orele de gramatica cu Velea si cu niscaiva pui de manelisti? 😀
  Ma bucur sa constat ca nu sunt singura care nu are cea mai buna parere despre Velea… care mai nou este sex-simbol =)) =)) =))

 20. Dacă îl bagi prea mult în seamă e fericit.Cel mai bine e să îl ignori.O seară bună !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s