Cardul, acest simbol diavolesc

Mă uit la ştirile protv şi văd un popă de la nu ştiu ce mânăstire (cred că „preot” ar fi denumirea corectă, dar nu sunt prea la curent cu terminologia din domeniu) care se lamentează de mama focului. O arde cum că el n-are de gând să-şi ridice cardul de sănătate. Iar motivaţia lui este absolut halucinantă: nu poţi să ţii în buzunar un obiect al cărui nume este „drac”, citit invers.

Bă eşti nebun? Dar până acum cum dracu’ (mă scuzaţi de blasfemie) ţi-ai luat salariul? Nu tot pe un „drac” din ăsta? Şi chiar pe când gândeam asta, mi-am dat seama. Stai mă, că omul de fapt a încasat numai cash la viaţa lui, de la toţi fraierii care încearcă să-l mituiască pe ăl de sus. Plasticu’ e pentru noi, proştii mirenii.

Ştiţi ce este cel mai tare? Ministerul Sănătăţii negociază cu ei (cu popii) şi încearcă să-i îmbie cu nişte carduri fără cip (cică în ăla e ascuns necuratu’). Dar ăstia se ţin tare şi nu cedează.

Pe lângă că nu mi se pare normal să aibă regim preferenţial, nu înţeleg de ce nu-i lasă in durerea lor. Ce nevoie au de card? Dacă li se întâmplă ceva, pe ei îi ajută doamne-doamne. Păi nu?

Gizăs!

În lumina acestor evenimente, mi-am dat seama de ce nu mai dau eu niciun leuţ catre biserică si reprezentanţii ei nesătui. Pai „dai”, se citeşte invers „iad”. Şi n-am niciun chef să ard veşnic pe acolo. Ha!

mihai_vasilescu_card_drac

P.S. Aş fi vrut să vă dau link-ul către ştire, dar e prea „proaspătă”, n-o găsesc pe nicăieri.

 

31 de gânduri despre &8222;Cardul, acest simbol diavolesc&8221;

  1. De aia nu dau eu nimic, nici măcar o țigară, nici măcar la mama :)) 😁

  2. As putea sa le transmit si eu un sincer „alupigus”!

  3. Dar cine sta sa se uite in gura lor?

  4. Nici eu nu l-am ridicat. Habar nu aveam ce credincioasa sunt.

  5. Daca nu vor card de sanatate, atunci sa fie sanatosi!

  6. eu am un popa in sat ,frate,ar fute-o si pe masa pt bani,de cate ori umbla cu cersitu de atatea ori ,,nu-s acasa,,

  7. Mai in guma , mai in serios , hai sa dezbatem un pic treaba asta, si sa ne gandim care e “scopul” ascuns al “refuzului categoric”. Si …e simplu :))))))) Ambele tabere au un “scop” subtil. Tabara “drac-ului” vrea sa implante “o sulitza” in pantecele bisericii, iar tabara astalalta le e teama de intrusi (electronici…intelegeti voi ) . 😀 Caci, slavit fie sfantul Windows , impreuna cu fratii lui Linux si Android , care le stiu pe toate. Insa in institutiile sfinte nu se studiaza , chestii diavolesti din astea. Cacand or sa afle cam ce contine cip-ele alea, si cam cum functioneaza ele, o sa aiba o revelatie.Am scris bine? Nu…stai asa…. re-felatie.

  8. da ce faci cand iti vine cardul cu numele gresit, iar pe el este chiar numele necuratului? ( Mihai vezi adresa de email si in loc de g au pus c). Pe langa incurcatura de litere, nici nu au luat in considerare ca eram de ceva timp pe alt nume de familie. Asa il las, ca am inteles ca trebuie sa trimit nu stiu ce prin posta apoi sa stau la nu stiu ce coada.

  9. Foarte interesant, că banii de la buget, pe care îi primesc cultele, nu-s de la dracu’.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s