Sunteţi pe cont propriu

S-ar putea să vă fi dat seama şi singuri, dar dacă totuşi nu s-a întamplat, vă spun eu acum: începând de azi, fratele vostru v-a făcut o surpriză şi a lăsat comentariile la liber. Consider că aici, pe blog, a început să se închege o comunitate pe care nu mai am de ce s-o ţin îngrădită. Singura condiţie existentă este să mai fi avut măcar un comentariu aprobat anterior. Ceea ce cred că este mai mult decât decent. Nu ştiu dacă vă bucuraţi sau nu, dar poate înţelegeţi că nu mi-a fost foarte uşor să iau hotărârea asta. Am dus adevărate lupte cu freak controller-ul din mine, până am zis ok.

Există doua pesonaje cărora trebuie să le mulţumiţi, daca treaba asta este pe placul vostru. Ei sunt cei care mi-au tot explicat că ar fi un pas înainte. Pe unul  dintre ei îl cunoaşteţi (cei mai vechi de pe aici), este Prietenul I. Iar pe celălalt l-aţi mai văzut comentând sub numele de „Georgepre”. Ambii îmi sunt foarte buni prieteni şi sper că acum sunt mulţumiţi (sunteţi fericiţi bă? e ok aşa? mai aveţi şi alte sfaturi? ziceţi acum cât sunt în toane bune).

Gata, atât am avut de zis.

mihai_vasilescu_freedom

 

 

Foto by Flickr

 

56 de gânduri despre &8222;Sunteţi pe cont propriu&8221;

 1. liber la reclame catre siteuri XXX si injuraturi la adresa lui Misu !

 2. Multumim de incredere frate Mihai! 😀

 3. Sincera sa fiu, nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca nu le aveai la (aproape) liber, mai ales ca observasem cat de frumos se leaga discutiile pe aici… 🙂

 4. Am văzut din postarea anterioară, a Anei R(ele) că nu ne mai pui la murat. O să ne fezandăm singuri și o să avem grijă le ce scoatem pe gură.

 5. Ce distracție, dom’le? Că de-acu pe noi cade măgăreața.

 6. Te-ai saturat sa tot dai aprobari. Nu e incredere ci lene. :))

 7. Atunci, să fie-ntr-un ceas bun, casă de piatră, break a leg și ce se mai urează la ocazii din astea cu risc ridicat!

 8. ăăă! păi mie aia îmi plăcea pe aici, că răspundeai la fiecare in parte. Acum o să semene cu a lu’ Petreanu!!!! Dar mă rog, daca asa ai hotărât….

 9. Ca unul care citeste toate comentariile, dar scrie foarte rar spre deloc,presimt ca o sa ma veselesc rau de tot de aici inainte…

 10. Aaaaa… mie-mi placea ca eram putin „cenzurata”! :)) Da’ mai papam si eu o litera, doua… mi le completai si mie… Acu’ ce fac daca mai pap litere? O sa rada o intreaga comunitate de mine!!!

 11. bravo Mihai,asta inseamna ca ai incredere in noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s