Marţienii din Tulcea

Bă băiete, începând de azi să nu mai aud povestea cu românii care nu sunt în stare de nimic şi întodeauna le-o iau alţii înainte. Gata, s-a terminat cu vrajeala! Suntem nişte vizionari. În ţara asta românească, aşa săracă şi amărâtă cum este ea, s-a deschis primul birou pentru extratereştri. Deci să ne mai slabească NASA şi alti răhăţei din ăştia care au ştiut doar să mănânce nişte bugete uriaşe, dar n-au fost în stare de nimic mai de doamne-ajută. Sărăciilor, faceţi umbră pământului degeaba. Puteţi să vă băgaţi în fund Aria 52, cu buncăre cu tot.

Luaţi şi învăţaţi de la Prefectura din Tulcea, şleahtă de amatori siniştri care sunteţi. Oamenii ăştia au ştiut să scrie istorie, au intrat în Cartea de Aur a funcţionărimii Mondiale. Au trecut peste convenţii, au trecut peste toate normele biroctratice stupide şi au înfiinţat primul „Office for Aliens” din Univers. Beat that, assholes!

De azi înainte orice omuleţ verde, orice klingonian cu probleme, orice pilot beţiv de ozeneu, orice romulan cu datorii inter-planetare, va avea un umăr cald de funcţionar român pe care să-şi verse problemele.

Parcă-i văd, mititeii, doi câte doi, încolonaţi, aşteptând să se facă 8.30 să vina Titi de la pază ca să deschidă biroul. După care:

-Dumneavoastră, în ce problemă?

-Ştiţi am vrut să aselenizăm şi am greşit un pic traiectoria, o eroare la bord…

-Ghişeul trei, prima uşa la stânga, urcaţi pe scări că liful e defect şi sus întrebaţi de Doamna Vali.

Apoi îsi bombează pieptul şi zbiară la perechea de marţieni care se aşezase în faţă la casierie:

-Nu ştiţi să citiţi? Nu vedeţi ce scrie pe uşă? „Lunea nu este program cu publicul”!

Apoi face un semn cu degetul la tâmplă şi înjură cu năduf în surdina: ‘re-aţi ai dreacu cu antenele voastre!

Uite aşa facem noi, încet-încet, ordine şi in galaxia asta.

mihai_vasilescu_aliens

 

 

44 de gânduri despre &8222;Marţienii din Tulcea&8221;

 1. @mihai, dar e corect. Nu scrie „Authority for E.T.’s” :))

 2. MIhai intr-adevar e de rasul curcilor ce scriu aia :))) …..dar am cautat sa vad chiar asa de oaie s-o fi facut ? si am gasit un dictionar explicativ (http://dictionary.reference.com/browse/alien ) pt cuvantul ALIEN :

  1.a resident born in or belonging to another country who has not acquired citizenship by naturalization (distinguished from citizen ).
  2.a foreigner.
  3.a person who has been estranged or excluded.
  4.a creature from outer space; extraterrestrial. ”

  ma gandesc ca pe undeva or avea dreptate …but still funny 😀

  • @cornel grama, iti dai seama ca stiam si eu ce inseamna „alien”. Doar ca „afara” nu se prea foloseste cu sensul de „strain”. Ci fix pentru ce am scris eu. 😉

   • corect , tocmai de aia suna ca naiba in contextul folosit de autoritatile pt alieni :)))

   • @cornel grama, lasa ma, trebuia o autoritate si pentru asta. :))))

   • @mihai, din cauza americanilor. In Anglia, alien e des folosit ca strain sau nefamiliar. Ia melodia lui Sting ” Englishman in New York” ca exemplu.

   • @upprann, in Anglia ma mir ca reusesc sa se inteleaga uniii cu altii. Eu am vazut in Londra doi englezi (unul la ghiseu, celalat cerea informatii) care abia reuseau sa se inteleaga in propria lor limba. Ce sa mai vorbim…

 3. Primarul precis este un reptilian de cea mai joasa speta.

 4. Asta era prin 2007 2008 cand principalul sponsor al judetului era Udrea.Atat de multi turisti erau asteptati ca s a deschis preventiv si ,,minunea”.

 5. Titi de la paza. Oh Doamne cat am putut sa rad. :))))

 6. Sa stii ca nu este folosit gresit. Este doar impropriu. Din punct de vedere gramatical si lingvistic este absolut corect. Doar ca cei de afara in situatii de acest gen ar folosi „foreigner”.

 7. Pingback: Tema noua #peblog – Questioare

 8. in engleza este: foreigners! Or fi tradus cu bing!

 9. Iar la pază îi au pe Men in Black bănuiesc…

 10. Mă şi gândesc ce caft iese cu funcţionarul administrativ care prin definiţie e un adevărat Pradator…

 11. E bine ca l-au deschis la Tulcea. Delta este la doi pasi. Cand vin martienii sa depuna reclamatie, poate observa si apoi vin din nou ca turisti.

 12. 😀 Super Dl.Mihai! Vezi si noi nu stiam….

 13. Stiu ca englezii folosesc cuvantul ”foreign” ptr. cei externi de tara lor. Am spus extern, adica din alta tara. Mi s-ar parea un termen mult mai apropiat de ceeace au vrut ei sa exprime decat ”alien”. Pe care noi il vedem explicit ca E.T.

 14. Am inteles. AREA 51 e doar asa, sa ne distraga atentia de la Prefectura Tulcea

 15. tempereaza ti un pik pornirea my friend…..spui atat de multe bv bune printr un amalgam de vb rele,,,,dupa parerea mea esti un pik de subofiter,,,nu ca as avea ceva cu ei,,poate si eu sunt printre ei…..cand vei invata ca acest balaur care se numeste pol de frontiera nu a inceput si nici nu se termina cu tine…..zic eu ca mai urcam o data pe luna!!…

 16. „Fell in love with an alien ” :))) Multumesc,depresia mea a fugit cand am inceput sa citesc „prescriptia” .Te tin pe aproape in caz de urgenta …Cred totusi ca voi „administra o poveste pe zi ” ,preventiv …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s