To be or not to be…gay!

Nu am nimic cu homosexualii. Cel putin cu cei de sex masculin. Nu pot sa zic nici ca nu-i suport, nici ca mi-ar fi dragi. Cata vreme isi vad de treaba lor, sa fie la ei acolo. Dar am citit azi dimineata stirea asta: Administratia Obama cere Curtii Supreme legalizarea casatoriilor homosexuale (sursa: http://www.ziare.com). O auzisem si la tv.

Nu sunt vreun admirator al Administratiei Obama sau al poporului American. Ba, dimpotriva. Dar tin sa-i averitzez ca o sa arda in iad. Pai daca afla biserica ortodoxa ce cloaca de gheianu e acolo, or sa se perpeleasca numai in cazanele alea mari cu smoala. Sau nu ? Numai crestinii ortodocsi ard in iad, daca le place sa se „arda” in locuri nefiresti, ca sa zic asa ? Pen’ca observ, la biserica catolica, o usoara relaxare fata de gheianu. N-am avut timp sa ma documentez, dar Mahomed ce-o zice de treaba asta? Am asa o presimtire ca nen-tu Mahomed e mai persimiv cu alde astia. Pe barbati ii cearta, dar moderat sa nu-i sperie prea tare. Si pe lesbiene le „arde” chiar el, ca sa vada unde au gresit. Zic si eu, ce, n-am voie ?

14 gânduri despre &8222;To be or not to be…gay!&8221;

  1. Nu ai nimic nici cu homosexualii de sex feminin. Ai vrea tu, dar nu ai 🙂

  2. Mda, pentru mine, ca traiesc in Statele Unite asta e un subiect serios. Administratia Obama e nevoita sa apeleze la Curtea Suprema pentru a razbi cu legea asta. Pentru ca in momentul de fata in Statele Unite numai in noua state e legala aceasta casatorie. Si nu e vorba numai de biserica, pentru ca nu e biserica (or religia) singura care impune limite. Asta ar insemna ca ateii sa nu aiba nicio limita. Insa mai sunt si limite educationale, morale, de bun-simt. Simtamintele care ma incearca atunci cand vad o parada gay – acel circ mai mult sau mai putin grotesc, barbati dezbracati ori travestiti lingandu-se cu miscari lascive, zbierand ca sunt normali si vor drepturi – nu au radacini in vreo orientare fanatico-religioasa. Au radacini in normalitate si bun simt. Dar traim vremuri in care sa fii “politically correct” e mai important decat orice. Daca nu ma insel Europa sta destul de binisor cu legalizarea casatoriilor gay, cred ca se misca mai repede decat Statele Unite.
    Tolerance is the virtue of believing in nothing. Zic si eu, inca am voie…

  3. Pingback: Guest post by Adina | mihai vasilescu's blog

  4. Daca e adevarat ca fiecare copil isi alege familia in care se va naste, in functie de ce scop vor avea in viata, sunt tareeee curioasa ce scop au copiii ce „se trezesc” intr-o famiie cu doi tati…;)

Lasă un comentariu